Huurwoningen regio Eindhoven

Ruim aanbod huurwoningen regio Eindhoven

Spera Groep is een particuliere vastgoedonderneming gevestigd in Eindhoven. Bent u op zoek naar een huurwoning in de regio Eindhoven? Dan helpen wij u graag! Als regionale verhuurdersgroep hebben wij een ruim portfolio van huurwoningen in de regio Eindhoven, zowel in de binnenstad als in de randgemeenten zoals Waalre, Best en Veldhoven.

Persoonlijk contact en snelle service

Wij zijn een relatief kleine verhuurdersgroep waardoor we nog in staat zijn u te voorzien van een persoonlijke dienstverlening. Bij ons kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, korte lijnen en een snelle service. Wanneer u bij ons huurt en er onverhoopt problemen zijn of u een reparatie nodig heeft, dan streven wij ernaar dit binnen één dag voor u op te lossen.

Bekijk online het huidige aanbod huurwoningen in de regio Eindhoven

Huurwoningen regio EindhovenOp deze pagina vindt u een overzicht van de huurwoningen in de regio Eindhoven die nu te huur zijn. Naast een foto van het pand en een uitgebreide omschrijving, vindt u vaak ook een plattegrond met de indeling zodat u zich al een goed beeld kunt vormen van de woning. Heeft u interesse om een kijkje te gaan nemen? Neem dan gerust contact met ons op! We plannen graag een bezichtiging met u in. Bekijk ons aanbod.

Inschrijven voor huurwoningen regio Eindhoven

Staat er niets bij? Er komen regelmatig nieuwe huurwoningen in de regio Eindhoven vrij. Als u bij het huidige aanbod niets kunt vinden dat voldoet aan uw wensen, schrijf u dan gratis en geheel vrijblijvend bij ons in. Wanneer u zich inschrijft houden wij u graag actief op de hoogte van nieuwe woningen die vrijkomen.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Neem dan gerust contact met ons op via: 040-2120805. Wij staan u heel graag te woord!