Het Esdoornhof

voor ieder wat wils

Het Esdoornhof betreft een unieke herontwikkeling dichtbij het centrum van Best. De ontwikkeling omvat de realisatie van 64 huurwoningen met bijbehorende parkeerplaatsen en groenvoorzieningen.

Het project is in 3 fases verdeeld. Hieronder ziet u de fases met de verwachte opleverdatum:
– Fase 1a betreft blok 3,4,5,7 en 10 en zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2020 worden opgeleverd

– Fase 1b betreft blok 2,6,8 en 9 en zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 worden opgeleverd
– Fase 2 betreft blok 1 en zal naar verwachting in het derde kwartaal 2021 worden opgeleverd.

Inschrijven?

Fasering

Omdat er een fasering plaatsvindt zullen niet alle fase tegelijk worden verhuurd. Fase 1a is volledig verhuurd nu. In september 2020 gaan we beginnen aan het toewijzen van de woningen van fase 1b. Deze fase bevat rijwoningen en twee/drie- onder- een- kapwoningen. De huurprijzen ziet u onderaan in de bijlage.

Bent u geïnteresseerd en heeft u zich nog niet ingeschreven dan kunt u dat alsnog doen door het formulier op de website in te vullen.  

De woonwijk

De woningen zijn gepositioneerd rondom het groene hart van de woonwijk. Parkeren vindt zowel plaats evenwijdig aan de straat als in de parkeerhoven achter de woningen. De (voor)tuinen van de woningen zijn voorzien van hagen en de groenstructuur is opgebouwd uit groenstroken en vlakken met lage beplanting en bomen. Door de groenvoorzieningen en het open karakter van het plan ontstaat een rustige, ruim opgezette groene woonwijk.

Woningen van alle gemakken voorzien

De woningen worden gasloos en zeer duurzaam uitgevoerd. De woningen presteren, op het gebied van duurzaamheid, 10% beter dan de huidige bouw- en regelgeving.
Iedere woning, met uitzondering van de patiowoning, beschikt over een ruime woon- / eetkamer, 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime zolder. De patiowoningen beschikken over een ruime woon- / eetkamer, een badkamer en een slaapkamer, allen gelegen op de begane grond.

Daarnaast hebben de patiowoningen een extra slaapkamer en kantoor- of bergruimte op de 1e verdieping. Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats op eigen perceel of in een van de (afgesloten) parkeerhoven.

Inschrijven?

Contact / Informatie

  • Spera Groep BV
  • De Rozentuin 10
    5611SW Eindhoven