Het Esdoornhof

voor ieder wat wils

Het Esdoornhof betreft een unieke herontwikkeling dichtbij het centrum van Best. Het omvat de realisatie van 64 huurwoningen met bijbehorende parkeerplaatsen en groenvoorzieningen.

De woningen zijn opgeleverd tussen september 2020 februari 2021.

Alle 64 woningen zijn inmiddels verhuurd. 

Mocht u toch informatie willen ontvangen over dit project of over andere woningen dan kunt u natuurlijk altijd contact 

opnemen met ons!

Wachtlijst inschrijving

De woonwijk

De woningen zijn gepositioneerd rondom het groene hart van de woonwijk. Parkeren vindt zowel plaats evenwijdig aan de straat als in de parkeerhoven achter de woningen. De (voor)tuinen van de woningen zijn voorzien van hagen en de groenstructuur is opgebouwd uit groenstroken en vlakken met lage beplanting en bomen. Door de groenvoorzieningen en het open karakter van het plan ontstaat een rustige, ruim opgezette groene woonwijk.

Woningen van alle gemakken voorzien

De woningen zijn gasloos en zeer duurzaam uitgevoerd. De woningen presteren, op het gebied van duurzaamheid, 10% beter dan de huidige bouw- en regelgeving.
Iedere woning, met uitzondering van de patiowoning, beschikt over een ruime woon- / eetkamer, 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime zolder. De patiowoningen beschikken over een ruime woon- / eetkamer, een badkamer en een slaapkamer, allen gelegen op de begane grond.

Daarnaast hebben de patiowoningen een extra slaapkamer en kantoor- of bergruimte op de 1e verdieping. Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats op eigen perceel of in een van de (afgesloten) parkeerhoven. 

Contact / Informatie